valman selkään itse nypitty pieni karvaton laikku .  mitään näppylää/ihottumaa/elämää  ei näytä ihossa olevan, siisti nahka mutta joku kutittaa.  olen taas ihan kysymys merkkinä että mitäs tämä nyt on olevinaan. kokeilimme silloin vähän ennen, uutta ruokaa noin viikon ajan ja lopetin heti kun nämä kutinat ilmestyivät. saa nähdä oliko syy tässä ruuassa vai onko edessä reissu eläinlääkäriin taas. seuraillaan tilannetta.

valman kirsu on alkanut vaaleta, se on nyt tässä syksyn aikana ihan silmissä muuttunut mustasta aina ruskeammaksi. saa nähdä kuinka vaalean nenän neiti päättää itselleen kehitellä! kirsun yläosa on ihan vaaleanruskea, ala osa vielä mustanruskea =)

nyt muutaman päivän aikana remmikävely on alkanut sujua hienosti. ei enää vetämistä eikä sinkoilua. ohikulkevat ihmiset valma ohittaa hienosti, ei ole moksiskaan. mutta vastaan tulevat koirat aiheuttavat vielä kiinnostusta ja katse seuraa toista koiraa yleensä niin kauan kuin tämä on näköpiirissä. mutta ei tempomista enää! hip hei! myös sisäsiisteys vaikuttaa kehittyneen parempaan suuntaan